promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
OTP-s vagy? Március 24-én nagyon fontos változás határideje van, erről mindenképpen tudnod kell, nagyon sok magyart érinthet
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos változás közeleg.

Mint arról korábban már a Promotions-ön is beszámoltunk az OTP ügyfeleinek komoly változásra kellett felkészülniük, hiszen a lakossági ügyfelek számára a SmartBank szolgáltatás helyét az új Mobilbank applikáció veszi át. Korábban az átáláás határidejét március elsejében határozták meg, ám később ezt kitolták március 24-ig.

Az OTP ugyanis közölte, hogy március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank mobilalkalmazás, de több százezer ügyfél nem váltott még az új Mobilbankra, ezért ideiglenesen meghosszabbítja a SmartBank használatát.

 Március 24-én, azaz csütörtökön viszont lejár az ideiglenes hosszabbítás is, így március 24-én működik majd utoljára a megszokott módon az OTP 2011-ben bevezetett mobilbanki applikációja, A Smartbank a lakossági ügyfelek számára. A nem lakossági ügyfelek azonban továbbra is használhatják majd ezt.

 

A Napi.hu azt is megírta, hogy a lakossági SmartBank alkalmazás május végéig elérhető marad, viszont a lakossági ügyfeleink számára már csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a szelfis számlanyitás lehetőség jelenik meg, egyéb funkciókat nem érnek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás