promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tatabányán a húspult előtt kezdte el püfölni egymást két részeg férfi – videó
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az eset régebben történt, szóval nem az akciós csirke far-háton vesztek össze.

Az ügyészség nem rég hozta nyilvánosságra azt a bizarr felvételt, ahogy két férfi egymásnak esik egy Tatabányai üzletben. Az eset még 2021. május 11-én történt – közben garázdaság vétsége miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be.

A nem mindennapi bokszmeccset ide kattintva meg is lehet tekinteni.

A felvételen jól látszik, hogy a két ittas férfi először szépen leteszi a kosarat, majd elkezdik püfölni egymást. Az nem derült ki az ügyészség beszámolójából, hogy min szólalkoztak össze a tatabányai boltban, de mivel részegek voltak, így bármi szóba kerülhetett.

Az egyik vásárló teljesen higgadtan nézte egy darabig a fura harcot, aztán úgy döntött, hogy elég volt a mozizásból, és elkezdte őket szétválasztani.

Azt hihetnénk, hogy ezzel lezárult a dolog, de nem. Az egyik fél úgy döntött, hogy inkább kíméljék meg a bolt berendezést, és az üzlet elé hívta ki tovább verekedni a másik felet, aki ezt el is fogadta.

Az üzlet előtt az egyik férfi bokszoló állást vett fel, így próbálta megütni a másikat, aki az ütést kivédte. Ezután mindketten levetették a kabátjukat, és többször megütötték egymást.

A két férfi a földre került, ott birkóztak, majd felállva egymás ütését és rugdosását folytatták. A verekedésnek a rendőrök vetettek véget, de ezt a videón már nem lehet látni.

A nagybunyósok annyira részegek voltak, hogy nem igazán tudtak hatásos ütést bevinni, így nem sérült meg egyikük sem.

Az egyik férfi büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősül. Az ügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra, a büntetlen elkövetőt közérdekű munka büntetésre ítélje.

Zárásként jöjjön néhány igazán bizarr verekedés a nagyvilágból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás