promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szennyezett az Aldi terméke! Azonnal visszahívták - ugye nem vettél belőle?
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Aldi visszahívta az egyik termékét, mert szennyezett. Ha te is vettél belőle, ne edd meg!

Az Aldi azonnali termékvisszahívásról adott ki tájékoztatást. A áruházlánc hivatalos weboldalán olvasható, hogy a Grandessa Sorbet citromos ízesítésű jégkrém, 2022. április 30-ai minőségmegőrzési idővel rendelkező tételére az ALDI Magyarország Bt. és Froneri Ice Cream Deutschland GmbH elővigyázatosságból termékvisszahívást indít.

Nem először fordul elő, hogy az Aldi visszahívja ezt a termékét: legutóbb december végén volt erre példa, ugyanennél a jégkrémnél.

A visszahívás oka, hogy az említett terméktétel egy mintájában kis mértékben etilén-oxid jelenlétét mutatták ki, amely a jégkrém-stabilizátor alapanyagból származik.

Az Aldi azt írja, hogy a szennyezett termékek rövid távú fogyasztása nem jár számottevő kockázattal, azonban nagyobb mennyiségben, huzamosabb ideig tartó fogyasztása növelheti a daganatos megbetegedések kialakulásának esélyeit; éppen ezért az Aldi nyomatékosan megkér mindenkit, aki az említett termékből vásárolt, hogy ne fogyassza el.

A terméket - amely minden magyarországi Aldi-üzletben kapható volt - bármelyik üzletbe vissza lehet vinni, és akár blokk hiánya mellett is visszafizetik az árát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás