promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelem! Az egyik magyarországi bank nagyon fontos közleményt adott ki, sok magyart érinthet a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről fontos, hogy tudj.

Fennállása óta a legnagyobb rendszerfrissítését végzi el a magyarországi Erste Bank a hétvégén, így az informatikai rendszerek tervezett fejlesztése miatt és a karbantartása miatt a hétvégén egyes szolgáltatások meghatározott ideig nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetők - tájékoztat az Erste Bank.

Ami fontos:

A több százezer ügyfelet érintő frissítés során egész idő alatt lehet majd használni a bankkártyákat az üzletekben, az ATM-ek is üzemelni fognak ezen idő alatt, és legfeljebb pár perces késést leszámítva az online vásárlások is zökkenőmentesen működnek majd a nagy magyarországi pénzintézet igérete szerint.

Történelmi rendszerfrissítés ez, az Erste magyarországi történetének egyik legnagyobb rendszerfrissítése lesz tehát a hétvégén.

A frissítés nyomán pedig javul majd az Erste adatkezelése, az ügyfelei adatbiztonsága is.

A Bank360 kérdésére az Erste részletezte is, hogy mire számíthatnak az ügyfelek hétvégén. A rendszerfrissítés így a tervek szerint február 4. (péntek) 16 órától február 7. (hétfő) 8 óráig folyik majd.

Többek között nem lesz elérhető a George a Weben és az Appon, a saját kapcsolattartási adatok módosítása, a számlakivonat kézbesítés módjának módosítása sem. Február 6. 7 óra és február 7. 8 óra között pedig többek között például a készpénzbefizetés ATM-en keresztül és a mobilegyenleg feltöltés ATM-en keresztül szünetel majd.

Az Erste Bank honlapján, IDE kattintva lehet részletesen is tájékozódni a különböző szolgáltatások karbantartásának, illetve szünetelésének idejéről.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás