promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: valaki 350 ezer forintért vett magának családi házat Magyarországon, de megmutatjuk a legdrágább ingatlant is
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legdrágább ingatlant Budapesten vásárolták meg, míg a legolcsóbbat Sarkadkeresztúron.

Az ingatlanvásárlás első szabálya, hogy gyorsan eladható, forgalomképes ingatlant vásároljunk. A többi kilencet ide kattintva lehet elkezdeni böngészgetni. Első sorban befektetőknek készült ez a tíz pont, de azoknak is érdemes rákukkantani, akik később lakhatási célból vásárolnak ingatlant. Ugyebár fontos, hogy itt se nyúljunk mellé, mivel az életünk nagy részét itt fogjuk tölteni.

Az ingatlan.com tranzakciós adatai alapján Magyarországon az idén a legdrágább ingatlan egy, a főváros XII. kerületében lévő, 2 ezer négyzetméteres telken fekvő 800 négyzetméteres 10 szobás luxuskategóriás családi ház volt, amelyet 765 millió forintért vásároltak meg.

A legolcsóbb eladott ingatlan Békés megyében van: Sarkadkeresztúron (ez egy 1500 fős kis község). Az egy 1+1 szobás 60 négyzetméteres ház és 780 négyzetméteres telek 350 ezer forintos áron került új tulajdonoshoz.

A közleményben erre nem tértek ki, de valószínűleg egy felújítandó vályogházról van szó, amik állítólag elég népszerűek voltak az 1-3 millió forintos kategóriában.

Az idén eladott ingatlanok közül a fővárosban a legkisebb egy Dohány utcai, mindössze 7 négyzetméteres, 5,5 millió forintos lakás volt, amely egy hónap alatt elkelt. A 10 négyzetméternél kisebb minilakások közül a legtöbbet, 17,9 millió forintot egy budai Várban található 9 négyzetméteres garzonért adtak.

Akadt rekord idő alatt elkelt ingatlan is: idén egy Budaörsön található 5+1 félszobás családi házat adtak el kevesebb mint 16 óra alatt 165 millió forintért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás