promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jobb, ha felkészülnek az autósok: napokon belül bekövetkezik az, aminek senki sem fog örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ideje felkészülniük az autósoknak, ugyanis minden jel arra utal, hogy december 31-én változásokra kell számítani.

Az üzemanyagok árának durva emelkedése miatt idén november 15-től ársapkát vezettek be, ami azt jelentette, hogy 480 Ft-nál nem mehetett feljebb a benzin, illetve a gázolaj literenkénti átlagára. Az utóbbi időben sok helyen sikerült ennél lejjebb tornázni az árakat, de most úgy tűnik, hogy napokon belül megint drágulás lesz.

Kiderült, hogy december 31-től a benzin beszerzési ára bruttó 4 forinttal, a gázolajé pedig bruttó 3 forinttal fog emelkedni, ami már valószínűleg a kiskereskedelmi árakra is hatással lesz, így péntektől ismét a 480 Ft-os literenkénti átlagárra kell számítaniuk az autósoknak – az eddigi visszajelzések alapján pedig nagyon sokan féltek ettől, hiszen mindenki arra számított, hogy hamarosan olcsóbb lesz az üzemanyag.

Azt még érdemes figyelembe venni, hogy ha nem lenne a 480 Ft-os ársapka, akkor a benzin literenkénti átlagára jelenleg 492 Ft lenne, a gázolajé pedig 494 Ft – szóval ezek alapján még így is jól jártak az érintettek, hiszen valószínűleg senki sem akarja, hogy ennyire az egekben legyenek az üzemanyagok árai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás