promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: ilyen még sosem történt – valaki karácsonykor nagyon boldog lehet
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már a 3 milliárd forint is rekordnak számított a hatos lottón, de múlt hét vasárnap sem volt telitalálatos szelvény.

Az ötös lottón is 2,845 milliárd forintot lehet zsebre vágni, de a legtöbb ember most a hatos lottó főnyereményére pályázik, ami hosszú hónapok óta halmozódik, így már 3,15 milliárd forintig kúszott fel.

Akadt olyan alkalom, amikor igazán kacifántos számsor jött ki a kézi sorsolásnál, de a legtöbb nem volt az, így hihetetlen, hogy még mindig nem tudták elvinni a főnyereményt. Ez a 3,15 milliárd forint bizony rekordnak számít.

A hatos lottón 2008-ban nyert valaki 2 milliárd 958 millió 307 ezer 350 forintot, és ez volt a legnagyobb nyeremény, de ezt már a 49. héten átléptük a 3 milliárd forinttal.  

A múlt héten ezek voltak a nyerőszámok: 7, 29, 32, 37, 41, 42

Amióta tart a nyeretlenségi széria, a 2-es számot tízszer húzták ki. Most ez nem szerepelt a nyerőszámok között, de érdekesség, hogy az ötös lottón múlt héten benne volt a számsorban. Lehet érdemes beikszelni ezen a héten?

A hatos lottó főnyereményének a halmozódása május 23-án vette kezdetét, vagyis azóta nincsen telitalálatos.

A játékszabályok kimondják, hogy a főnyeremény egy évig halmozódhat. Ha addig senkinek sem sikerül eltalálni a hat számot, akkor a főnyereményt szétosztják az akkori nyertesek között. Szóval ott már akkor is nagyot lehet kaszálni, ha valaki csak négy számot talál el.

Vasárnap kiderül, hogy sikerül-e bezsebelnie valamelyik szerencsésnek a rekordnyereményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás