promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar ALDI-ban olyan csúcstermékek kerültek a polcokra, hogy magyarok tízezrei szeretnek majd beléjük szinte azonnal
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezeket biztos, hogy imádni fogjátok.

az utóbbi években hozzászokhattunk, hogy a karácsony közeledtével a nagy áruház-, és diszkontláncok, így az ALDI, a Lidl vagy éppen a Tesco tereiben elkezdenek szépen lassan megjelenni az ünnephez szükséges hangulatbahozós dolgok, meg persze az ünnepi díszek, illetve egy rakat olyan holmi, ami a karácsonyt még varázslatosabbá, még boldogabbá és még viccesebbé teheti.

Az utóbbi nagy kategóriába tartoznak például a karácsonyi pulóverek, amelyeket néha karácsonyi csúnyapulcsikként is emlegetünk, de ez csak egy vicces szófodrulat, hiszen ezek a ruhák sokszor nagyon is szépek.

A kaácsonyi mintás pulcsi amúgy egy amerikai humoristához, Bill Cosbyhoz kapcsolódnak, a műsoraiban ő kezdett el rendszeresen ilyeneket hordani, amjd később a Brodget Jones-filmek adtak nagy lendületet a karácsonyi pulcsik mozgalmának.

Az ALDI a napokban jelenetette be a közösségi oldalán, hogy megkérkeztek hozzájuk az alive gyermek karácsonyi mintás pulóverek, amelyek közül mindenki megtalálhatja a csöppségéhez leginkább illőket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás