promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó hírt kaptak az IKEA vásárlói – Ez több millió embert fog felbosszantani
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy hamarosan drágulásra számíthatnak az IKEA vásárlói, és az is kiderült, hogy miért.

Rengetegen imádják az IKEA termékeit, hiszen stílusosak, hangulatosak és pillanatok alatt feldobják az ember otthonát. Sokan szeretnek a svéd áruházlánc egységeibe járni és inspirálódni, de úgy látszik, hogy hamarosan kétszer is meg kell gondolnunk, hogy betérünk-e, hiszen most kifejezetten aggasztó hír jött a vállalattal kapcsolatban.

Kiderült, hogy a szállítási díjak és az anyagárak jelentős megemelkedése, illetve a kereslet növekedése miatt jóval több költsége és kevesebb profitja lett az IKEA-nak, így jövőre könnyen lehet, hogy sajnos áremelkedésre számíthatnak a vásárlók.

Már egy ideje várható volt, hogy drágábbak lesznek az IKEA termékei, hiszen a járvány miatt egyre több időt töltöttek az emberek az otthonukban, így mindenki fel akarta dobni valamivel a közvetlen környezetét, és természetesen a finom húsgolyókat is értékesítő svéd áruházlánchoz fordultak a tömegek – ezért is van a bosszantó termékhiány.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor lesz a feltételezett áremelkedés, illetve mennyire fogjuk megérezni Magyarországon, de az biztos, hogy senki sem örül a dolognak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás