promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó óriási örömhírről posztolt képet, de sokan félreértették őt
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csinos műsorvezető egy újabb posztban viccesen reagált a kommentekre.

Nádai Anikó egy úgynevezett gender reveal partyról posztolt képet. Az esemény igazából a születendő baba nemének felfedéséről szól, ekkor tudja meg mindenki nyilvánosan is, hogy mi lesz a gyermek neme. Az effajta ceremóniák a 2000-es évek végén lettek divatosak, főleg az Egyesült Államokban, aztán innen indulva szépen meghódították az egész világot. 

A gender reveal party keretében a rózsaszín vagy éppen a babakék színek tengik majd túl az eseményt, attól függően, hogy mi lesz a gyermek neve. Az pedig, ahogyan ezt a házaspárok, párok egymás tudomására hozzák, avgy éppen mindkettőjök ekkor tudja meg, annak különböző formái vannak.

Nádai Anikó, az RTL Klub csinos műsorvezetője, aki többek között a Való világ 10-es szériájának is az egyik házigazdája volt, illetve nemrégiben az Álarcos Énekes robatjaként is lelepleződött, egy ilyen eseményről jelentkezett be Instagram-on, sokan pedig azonnal gratuláltak is neki, pedig Anikó egy ismerőse partiján volt vendégségben.

Később Anikó a posztban is elmondta, hogy még nem az ő babavárója, illetve egy másik posztban azt is megjegyezte viccesen:

"Köszönöm a sok gratulációt! Átadom az érintetteknek"

Nem ez volt amúgy az első eset, hogy a követői gratulációkkal halmozták el, korábban egy másik, Hajmásy Péterrel közölt közös fotóra is érkeztek gratulálós kommentek. Anikó akkor is hozzátette:

„nincs mit még bejelenteni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás