promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
46 ezer doboz egy éve lejárt energiaitalt akart eladni egy férfi az interneten
Borítókép:  TheEnergydrinkShow - YouTube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mike Tyson ennek nem örülne, mert ő a márka jelenlegi arca.

A Black Energy 2011-ben jött létre és két évvel később már Lengyelországban piacvezető volt. Az energiaital jelenleg a világ több mint 50 országában kapható, és még Mike Tyson is az arcát adta hozzá.

Ezt az italt kínálta feltűnően olcsón egy Facebookos adok-veszek csoportban, valamint személyes profilján egy Nógrád megyei lakos.

A Nébih szakemberi próbavásárlást, majd hatósági ellenőrzést tartottak a hirdetőnél, melynek során megállapították, hogy az energiaitalok szavatossági ideje több mint egy éve lejárt. 

Az eladó kartononként árulta az energiaitalt, és ezért 500-1000 forint körüli összeget kért. A helyszínen összesen 46 ezer 320 darab dobozt találtak, amit a szavatossági idő miatt csak fémhulladékként vett meg a férfi 1 forint/darab áron, csak úgy gondolta, hogy mégis inkább megpróbál profitot termelni az italból.

Az eljárás során a hatósági ellenőrök a jogsértő termék forgalomba hozatalát azonnali hatállyal megtiltották, elrendelték azok forgalomból való kivonását, valamint hatósági zár alá helyezését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás