promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több ezer magyar járhat pórul, akik a hétvégén autóval járnak Budapesten - és előtte nem tájékozódnak!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közlekedési korlátozások várhatók.

Ezen a héten vasárnap, azaz augusztus 29-én rendezik Budapesten a 36. Wizz Air Nemzetközi Félmaraton futóversenyt, így számos közlekedési korlátozás lép majd érvénybe a fővárosban - közölte az MTI nyomán a Blikk.

A futóversenyhez kapcsolódóan azonban már többek között szombaton 8 órától vasárnap 21 óráig lezárják a Pázmány Péter sétányt a XI. kerületben. A 154-es buszok pedig a hétvégén rövidebb útvonalon közlekednek, így a BudaPart helyett csak Újbuda-központig járnak majd.

A futóverseny közben ezek mellett vasárnap időszakos és szakaszos lezárásokra kell számítani 

a Pázmány Péter sétány-Budai alsó rakpart-Döbrentei téri felhajtó-Szent Gellért tér-Szent Gellért rakpart-Várkert rakpart-Ybl Miklós utca-Apród utca-Attila út-Alagút utca-Clark Ádám tér-Lánchíd utca-Fő utca-Jégverem utca-Bem rakpart-Árpád fejedelem útja-Margit híd északi felhajtó-Margit híd-Margitsziget Központi út-Árpád hídi felhajtó-Árpád híd-Tavasz utca-Árpád fejedelem útja-Üstökös utcai rakparti lehajtó-Budai Alsó rakpart-Egry József utca rakparti felhajtó-Műegyetem rakpart-Pázmány Péter sétány útvonalon.

Vasárnap a 8 és a 12 órai rajtolásokat követő egy-másfél órás időszakban rövidített vagy módosított útvonalon járnak a következő járatok:

5-ös, 9-es, 16-os, 26-os, 29-es, 34-es, 105-ös, 106-os, 109-es, 118-as, 134-es, 137-es, 178-as, 218-as, 226-os, 237-es autóbuszok, illetve a 19-es, 41-es, 47-es és 49-es villamosok.

A közleményben azt is hozzáteszik, hogy vasárnap a 4-es és a 6-os villamosok reggel a szokásos menetrendtől eltérően, sűrűbben fognak járni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás