promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül szomorú! Sok mozirajongó fogja megkönnyezni ezt a hírt
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a koronavírusnak hála végleg bezár Budapest egyik legközkedveltebb mozija. 

A MOM Parkban található CINEMApink a főváros egyik legszuperebb mozitermeivel várta a a filmrajongókat – puha karosszékeivel, komfortos lábtartóival és meghitt, kávéházi kislámpáival nemcsupán programot kínált nekünk, hanem maradandó élményt is nyújtott. 

Úgy tűnik azonban, hogy a pandémia ezt a szektort sem kíméli. Bár idén tavasszal újranyitották a vetítőtermeket, még mindig nagyon kevesen látogatják a mozikat – az adatok meg sem közelítik a járvány kitörése előtti számokat. Ebben nyilván az is szerepet játszik, hogy a szakértők szerint a negyedik hullám már a nyakunkon van (újra növekszik a koronavírussal fertőzöttek száma), és számos premiert is elhalasztottak Amerikában a delta variáns miatt. 

A fentiek következményeképp úgy tűnik, a CINEMApink MOM park feladja a harcot, és végleg bezárja kapuit. 

A szomorú hírt Facebook-oldalukon tették közzé:

„Kedves Vendégeink!

Szomorú hírrel jelentkezünk ezen a szerdai napon, új műsor helyett. Sajnos tegnap este végleg bezárta kapuit a CINEMApink MOM Park. Köszönjük szépen mindenkinek, aki megtisztelt minket az elmúlt 4 év folyamán egy mozijegy, popcorn vagy nachos vásárlásával. Ahogy a moziszektor minden résztvevőjének, nekünk is roppant nehéz volt az elmúlt másfél év, de a sok szeretet és pozitív visszajelzés, amit kaptunk Tőletek, feledtette a nehézségeket és sokszor segített nekünk átvészelni a rosszabb időszakokat is. 

Köszönjük a teljes CINEMApink család nevében, hogy velünk moziztatok 2017 óta! Hiányozni fogtok!"

A mozi egy híres idézettel búcsúzik Truman Show című filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás