promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő hírt kaptak az autósok: szerdán olyasmi történik, amire senki sem számított
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy egészen váratlan, de kifejezetten jó hírünk az autósoknak, ami a benzin, illetve a gázolaj árát érinti szerdától.

Az utóbbi hetekben szörnyű híreket kaptak a gépjármű tulajdonosok, hiszen annyira az egekbe szöktek az üzemanyagok árai, hogy az emberek már alig tudták követni az emelkedést, és csak azt vették észre, hogy egyre kevesebbet tudnak tankolni az erre szánt pénzből. A benzin például olyan drága lett, hogy rekordot döntött – de most egy ideig megnyugodhatnak az autósok.

A holtankoljak.hu tájékoztatása szerint augusztus 4-én 456 Ft/literes átlagárral döntött rekordot a benzin, azóta pedig 8 forinttal csökkent, majd elkezdett stagnálni. Szerencsére továbbra is megtartja ezt a jó szokását, és akármennyire is meglepő, egészen augusztus 18-ig, és utána is pár napig megmarad a 448 Ft-os literenkénti átlagára, így bőven van minek örülni.

Rengetegen számítottak arra, hogy az árcsökkenés és a stabilitás után újabb emelkedés fog jönni, de sokak legnagyobb örömére ez nem így lett – bár azt nem lehet előre tudni, hogy meddig tart ez az állapot, hiszen bármikor jöhet majd a rossz hír, hogy ismét mélyebben kell majd zsebbe nyúlni töltőállomásokon.

További örömhír, hogy a gázolaj literenkénti átlagára sem változott, így továbbra is 442 Ft-ért lehet majd megvásárolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás