promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tollat ragadt Weisz Fanni, megírta élete történetét
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Számos híresség döntött úgy, hogy szavakba önti élete történetét. Ezt a tábor erősíti Weisz Fanni fotómodell, aki megírta sikereit és kudarcait.

Őszintén mesél életéről, sikereiről, kudarcairól Weisz Fanni hamarosan megjelenő könyvében.  Az egykori szépségkirálybő mindössze pár hónap alatt írta meg a történetét, amelyben a beharangozó szerint 10 vicces sztorit oszt meg a rajongóival. Feleleveníti, hogyan birkózott meg gyerekkorában a siketségével, mesél édesanyjával való viszonyáról, a nagy kibékülésről és számos csajos témát érint még.

 

A könyv kapcsán instagram oldalán ennyit írt

Mesélek csalódásról, rossz döntésekről. A Kedvenc időtöltéseimről, megtudhatod milyen siket modellnek, szépségkirálynőnek lenni, és hogy a csillogás mögött bizony rögös volt az út. Beszélek őszintén édesanyámmal történő kibékülésemről, és hogy mennyire fontos számomra a család. Beszélek jövőbeli terveimről, saját brandemről, adok tanácsot a mai fiatal lányoknak, elmondok 10 “vicces” sztorit is, amiről még sose beszéltem máshol és sok – sok csajos téma még :)

Mint Fanni elmondta, igyekezett úgy megírni a könyvet, hogy olyan témákat érintsen, amely szerinte érdekli az embereket vele kapcsolatban és persze esélyegyenlőségi aktivistaként fontos társadalmi témákat is érint. Az utolsó oldalon például helyet kapott egy jelnyelvi abc is.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás