promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt kaptak az autósok, szerdától komoly változások jönnek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobban teszik az autósok, ha felkészülnek a szerdára, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy az eddigieknél jóval többet kell majd költeniük.

Manapság egy kocsi tulajdonosa a baleseteken kívül leginkább attól félhet, hogy valamitől tönkremegy a járműve, és egy vagyont kell rákölteni, hogy újra üzemképes legyen – vagy esetleg annyira rossz állapotba kerül, hogy muszáj lecserélni.

Persze az is nagy fejfájást tud okozni minden egyes alkalommal, mikor jócskán megemelik az üzemanyag árát, de az előző dolgokhoz képest ez még a jobbik eset – próbáljuk magunkat ezzel a gondolattal nyugtatni a következő hír hallatán.

Megint itt van az áremelkedés: július 14-től, azaz szerdától 5 forinttal emelkedik a 95-ös benzin, illetve 2 forinttal a gázolaj bruttó literenkénti átlagára is, így onnantól kezdve az előbbit 451 forintért, utóbbit pedig 447 forintért lehet majd megvenni.

Állítólag ennek az emelkedésnek a hatására közel 10 éve nem látott magasságba repülnek az üzemanyag átlagárak, és így csupán néhány forinttal fognak elmaradni a történelmi csúcstól – szóval az autósok jobban teszik, ha még szerda előtt teletankolják a kocsijukat, ugyanis utána jóval többe fog ez kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás