promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi akció a Tescóban, erre minden magyar felkapja a fejét! - íme a részletek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a hétvége, jön a nagybevásárlás. Cikkünkben összgyűjtöttük az egyes áruházak és diszkontláncok nagyobb dobásait.

Csütörtöktől már általában érvényesek az új akciók, az akciós újságok legújabb nagy dobásait ekkortól lehet megvásárolni, vagy éppen ekkortól lehet olcsóbban vásárolni bizonyos termékekből. Az ALDI, a Lidl, a Tesco, az Auchan és a Penny Market is feldobta az internetre az új akciós katalógusokat, de rengeteg akcióval már korábban is találkozhattunk a különböző közösségi csatornáikon.

A Tescóban például most az egyik legnagyobb dobás a LEGO-akció, amelynek keretében 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a játékokat, amennyiben legalább 10 ezer forint értékben vásárolunk.

Az akció július 28-ig érvényes.

Eközben a Lidl nagy XXL-akcióval jelentkezett, ami azt jelenti, hogy ugyanazért az árért az egyes termékekből jóval többet vihetünk haza. Az XXL-es kedvezményekhez pedig készült egy menő reklám is, amely szépen elmondja és megmutatja, hogy miről is van szó tulajdonképpen.

A magyarországi Penny pedig többek között olyan újítást vezetett be, hogy az üzleteikben elindították a saját rádiócsatornájukat, amely új színt visz a vásárlásba.

A Pennyben rádásul elindult egy pontgyűjtős VIVESS-táska akció is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás