promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a BKK, több százezer ember fog ennek örülni
Borítókép:  MTI/Balogh Zoltán
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MÁV június 19-től július 17-ig karbantartásokat végez a pályaudvari vágányhálózaton, annak teljes lezárásával. Ez idő alatt a Nyugatiba nem érkeznek és onnan nem indulnak vonatok. A BKK nagy bejelentést tett, hogy elkerülje az utasok hőbörgését a MÁV lezárásai miatt.

Nem egyszerű manapság Budapesten közlekedni, hiszen rengeteg lezárással találkozhatunk a fővárosban. Június 19-től a vasúti közlekedés is akadozni fog, hiszen a MÁV egy hónapon keresztül karbantartásokat végez, és lezárja a Nyugati pályaudvart. 

A már korábban közzétett változások mellett a vasúttársaság a Volánbusz bevonásával további intézkedéseket hozott az utazások megkönnyítése érdekében, elkerülve ezzel az utasok felháborodását.

A Volánbusz az általa üzemeltetett több autóbuszvonal valamennyi járatán elfogadja a vasúti bérleteket a bérleten szereplő települések viszonylatában vagy részviszonylatában.

A pályaudvar karbantartásának idejére, június 18-án 23 órától július 18-án hajnali 1 óráig a BKK csatlakozó vonalain, meghatározott járatokon elfogadják a vasúti bérleteket és a nemzetközi jegyeket. A BKK az utasforgalomtól függően vizsgálja a járatsűrítés szükségességét is

– közölte a BKK az MTI-vel. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás