promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Elképesztően sok magyar busz kígyózik Mosonmagyaróvárnál a puszta közepén
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő látványban lehet része annak, aki éppen arra jár.

Vadonatúj Credo-buszok állnak sorban Mosonmagyaróvárhoz közel egy kastélyhotel bevezető útján, méghozzá több tucatnyi – írja a Telex. A lap a látványról képeket is közöl, amelyeket egy olvasótól kaptak. A képbeküldő úgy ír az eseményről, hogy először nem is értette, hogy mi sárgállik a messzeségből, majd közelebb érve látta, hogy rengeteg Credo-busz parkol nagyon szokatlan helyen.

Mint kiderült, a Kühne-gyár építési beruházásai miatt tárolják itt a buszokat, amelyeket a legnagyobb magyar buszgyártó saját kockázatára gyártott, mivel bíznak az értékesítésükben. Az olvasó annak is utánajárt, hogy Credobus Inovell 12-esek sorakoznak a kastély előtt.

És hogy miért pont a kastély előtt parkolnak?

Mivel az istvánpusztai Szent István Hotel a Credobus autóbuszokat gyártó Kravtex-Kühne Csoport tulajdonában áll – tudta meg a lap Tormássy Attilától, a Kravtex-Kühne értékesítési és marketingvezetőjétől.

Közben a Telex a nyilvános adatokból azt is kiderítette, hogy a Volánbusz flottakezelője idén több mint 1000 darab jármű beszerzését tervezi. Köztük 79 darab normál padlómagasságú, kéttengelyes autóbusz beszerzését, ebben a kategóriában versenyeznek az itt álló járművek.

Olvasói képeket a Telex oldalán láthattok a nem mindennapi látványról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás