promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egészségre is veszélyesek lehetnek a locsolókölnik
Borítókép:  PixaBay
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismeretlen eredetű locsolókölnik és parfümök a bőrpír és a viszketés mellett súlyos allergiás reakciókat, kiütéseket, asztmát, de akár arcüregi problémákat is okozhatnak.

Erről számolt be legalábbis a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) elnökhelyettese nemrégiben közzétett közleményében, amelyben felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy óvatosnak kell lenni az ismeretlen eredetű, hamisított termékekkel. 

„Vásárláskor ezért meg kell vizsgálni a csomagolást. A laza, gyűrött vagy hiányzó celofán elárulja a hamisítványt, míg eredeti terméken nincs hiba, elütés, nem csúsznak el rajta a betűk. A feltűnően olcsó parfümöket szintén nem tanácsos megvenni”

 – mondta el Pomázi Gyula, aki szerint a legmegbízhatóbb forrásnak a márkaboltok és az ellenőrzött üzletek, hálózatok számítanak. 

Az elnökhelyettes arra is felhívta a figyelmet, fontos, hogy a jelenlegi, koronavírus miatt kialakult helyzetben mindenki csak a vele egy háztartásban élő hölgyeket locsolja meg, ne induljon el a rokonokhoz, ismerősökhöz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás