promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián nagyon fura képet osztott meg magáról
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyelőre nem is érkezett sok lájk a képre.

Az elmúlt pár napban Berki Krisztián ügye tematizálta a magyar sajtót, szinte minden újság címlapján feltűnt egyszer, miközben cikkek, podcastek és videók sokasága foglalkozott a Bentley-s büntetőfékezéssel (Berkire amúgy letöltendő börtönbüntetést kértek), illetve a botrány után kipattant újabb hírrel,

miszerint Berkit kirúgták a LifeTV-ből.

A hír hétfőn érkezett, és mint azt mi is megírtuk, Berki tavaly augusztus óta volt az egyik legfontosabb szereplője a csatorna egyik reality-jének, a Van életünk! című műsornak. Berki még a plakátokról is eltűnt, bár a LifeTV egy később kiadott közleményben reagált a hírre, majd a Telex jobban utánamenve az ügynek, kiderítette, hogy Berki távozásának hátterében belső viszályok állhatnak, megkérdezték Hajdú Pétert is, aki úgy kommentálta a helyzetet:

„A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága”

A Youtube és Facebook kicsit bepörgött a Berki körül történt fejlemények kapcsán, felesége, Mazsi videót is közölt, amelyben férjét védi, erre pedig azonnal reagált többek között Puzsér Róbert is.

Berki Krisztián azóta kicsit visszább vett a közösségi média tempóból, közben letiltotta a kommentálási lehetőséget is az Instagram oldalán. Az elmúlt napokban azonban érkeztek új posztok, többek között reklámok is, illetve kicsit az eddig másmerre ívelő narratív fonalat kicsit megszakító új képek is, többek között egy traktoros és egy romantikus biciklizős is.

Úgy tűnik, hogy a celeb egy kis nyugalomra vágyik az elmúlt pár hét felpörgött eseményei után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás