promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett a döntés: legalább 1 héttel meghosszabbítják a jelenlegi korlátozásokat
Borítókép:  Orbán Viktor / MTI/Szigetváry Zsolt
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy március 22-től legalább egy héttel meghosszabbítják a jelenlegi korlátozásokat, mivel jelenleg rekordokat dönt a koronavírussal fertőzöttek száma.

Orbán Viktor az operatív törzzsel való konzultáció után a Kossuth Rádióban közölte az emberekkel, hogy március 22-től legalább egy héttel meghosszabbításra kerülnek a jelenleg is érvényes korlátozások, mivel a koronavírus-járvány harmadik hullámában rekordokat dönt a fertőzöttek száma – írja a Blikk.

Húsvét még nagy kérdés, mivel ilyenkor az emberek felkerekednek, ami hatalmas veszélyforrást jelent, így az külön járványügyi kezelést igényel – erről majd később kapunk pontosabb tájékoztatást.

Orbán Viktor szerint további szigorító intézkedéseket már nagyon nehezen viselne el az ország, és van rá esély, hogy hamarosan újra lehet nyitni az iskolákat, illetve a nyár is kicsit szabadabb lesz, de ez persze rengeteg tényezőtől függ. Egyelőre annyi biztos, hogy március 29-ig maradnak a jelenlegi szigorítások, és majd később döntik el, hogy mikor lesz lehetőség esetleges enyhítésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás