promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly döntést hozott a Tesco: erre számíthatunk a járvány miatt
Borítókép:  Photo by Simone Hutsch on Unsplash
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kialakult helyzet miatt a Tesco is átgondolta a dolgokat, és meghozták azt a döntést, ami szerintük az emberek, és a dolgozóik számára is a legjobb.

A koronavírus-járvány rohamosan terjed már Magyarországon is, ezért azt tanácsolják, hogy sűrűn mossunk kezet szappannal, kerüljük a tömeget, illetve, ha tehetjük, akkor maradjunk otthon, és csak indokolt esetekben mozduljunk ki. Az emberek egészsége érdekében már több üzlet is bevezetett pár változást.

A Blikk információi szerint most a Tesco is alkalmazkodik a kialakult helyzethez és az utóbbi időben megváltozott vásárlói magatartáshoz, ugyanis ezt nyilatkozta a Tesco Globál Áruházak Zrt.:

„A megváltozott vásárlói szokásokhoz igazodva számos áruházunk nyitva tartását megváltoztatjuk. Az új nyitva tartás jellemzően a késő esti kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti, amely hatékonyabbá teszi a kiszolgálást, és hozzájárul a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez.”

A változások április másodikától lépnek érvénybe, és azt fogják eredményezni, hogy az országban található több mint 200 Tesco áruház nyitvatartási ideje fog két órával rövidülni:

az éjjel-nappal működő egységek másodikától kezdve 6 és 22 óra között lesznek nyitva, a többi pedig várhatóan két órával hamarabb zár a megszokott időnél.

A Tesco Expressz üzletek vasárnapi nyitva tartása is 8-tól 16 órára módosul. Az áruházlánc ezzel azt szeretné elérni, hogy az emberek kevesebb időt töltsenek a boltban, ezzel is csökkentve a járvány terjedésének veszélyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás