promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem tágít a szürke idő, de váratlan vendégünk azért lehet
Borítókép:  ENVER HANCI / ANADOLU AGENCY
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jövő heti időjárás előrejelzés, szürke, borongós időt és hideget jelez. De váratlan vendégként, néhol havazás is előfordulhat.

Tartalmaz olyat a jövő heti időjárás előrejelzés, amely nagyjából beleillik az elmúlt hetekben megszokottba. Hiszen borult, ködös, hideg időre kell alapvetően számítani, még napközben is fagypont körüli hőmérséklettel. De, az eddigiektől eltérő módon, váratlan vendégként néhol havazás is lehetséges – ez derül ki legalábbis  az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből

A hét első napja borultan, ködösen indult. A ködös tájakon alakulhat ki néhol ónos szitálás, hószállingózás. A tartós, sűrű köd veszélye miatt ráadásul az egész országra kiterjedő figyelmeztetést adtak ki. A hőmérséklet hajnalban akár mínusz 6 fokot is elérheti, míg napközben plusz 3 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála.

Nem szolgálhatunk meglepetéssel. A keddre és a szerdára is párás, ködös időjárás lesz a jellemző. A Dunántúlon élők számíthatnak tartósabb napsütésre, ezeken a területeken lehet akár plusz 7 fok is. De az átlaghőmérséklet reggel -5 és 0 fok között, míg napközben 2 és 4 fok között alakul.

Csütörtökön és pénteken is borult, párás, helyenként ködös lesz az idő az ország nagy részén. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű.
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás