Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem tágít a szürke idő, de váratlan vendégünk azért lehet

Nem tágít a szürke idő, de váratlan vendégünk azért lehet

Helyi Hírek

Nem tágít a szürke idő, de váratlan vendégünk azért lehet

Helyi Hírek

Promotions - 2020.01.12. 18:18

A jövő heti időjárás előrejelzés, szürke, borongós időt és hideget jelez. De váratlan vendégként, néhol havazás is előfordulhat.

Tartalmaz olyat a jövő heti időjárás előrejelzés, amely nagyjából beleillik az elmúlt hetekben megszokottba. Hiszen borult, ködös, hideg időre kell alapvetően számítani, még napközben is fagypont körüli hőmérséklettel. De, az eddigiektől eltérő módon, váratlan vendégként néhol havazás is lehetséges – ez derül ki legalábbis  az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből

A hét első napja borultan, ködösen indult. A ködös tájakon alakulhat ki néhol ónos szitálás, hószállingózás. A tartós, sűrű köd veszélye miatt ráadásul az egész országra kiterjedő figyelmeztetést adtak ki. A hőmérséklet hajnalban akár mínusz 6 fokot is elérheti, míg napközben plusz 3 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála.

Nem szolgálhatunk meglepetéssel. A keddre és a szerdára is párás, ködös időjárás lesz a jellemző. A Dunántúlon élők számíthatnak tartósabb napsütésre, ezeken a területeken lehet akár plusz 7 fok is. De az átlaghőmérséklet reggel -5 és 0 fok között, míg napközben 2 és 4 fok között alakul.

Csütörtökön és pénteken is borult, párás, helyenként ködös lesz az idő az ország nagy részén. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű.
 

Borítókép: ENVER HANCI / ANADOLU AGENCY

Legolvasottabb hírek