promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik az enyhe november, de már közel a csapadékmező
Borítókép:  Flickr
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét elején is többfelé ködösen indulnak a napok, de a napi maximumok még mindig 10 fok fölé emelkednek.

Folytatódik az átlagosnál enyhébb idő. Hétfőn sokfelé, elsősorban az Alföldön lehet párás, ködös a reggel, néhol ködszitálás sem kizárt. Napközben nyugaton, délnyugaton erősen felhős, borult lesz az ég, máshol sokat süthet a nap. A keleties szél gyenge, helyenként mérsékelt lesz. Hajnalban -2, +4, délután 7-13 fokot mérhetünk.

Kedden is többfelé indul párásan, ködösen a nap. Napközben Dunától keletre naposabb, a Dunántúlon felhősebb idő valószínű. Itt késő délutántól helyenként gyenge eső is előfordulhat. A maximumok 7 és 12 fok között alakulhatnak.

Szerdán nyugat felől országszerte megnövekszik a felhőzet, és a késő délutáni óráktól egyre több helyen várható csapadék. Nyugaton, északnyugaton megerősödik a délies szél. Délután 6-12 fok valószínű. Csütörtökön elszórtan fordulhat még elő eső, zápor. Délután 8-13 fokra van kilátás.

Pénteken újabb nedves levegő érheti el hazánk térségét, szórványosan fordul elő eső, záporeső. December első napjai aztán meghozhatják a hópelyheket és a komolyabb fagyokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás