promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ALDI is visszahív több veszélyes fa játékot
Borítókép:  trademagazin.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ALDI három fa építőjátékot is veszélyesnek nyilvánított, melyet az áruházlánc árul, ezeket a vásárlást igazoló blokk nélkül vissza lehet váltani.

Úgy látszik, a fa játékok biztonságos elkészítése kihívást jelent a bevásárlóláncok számára. Május végén a Lidl szólt a vásárlóknak, hogy ha vettek a fa elefánt játékukból, azonnal vigyék vissza. Most az Aldi szól.

A cég pénteken adott ki közleményt, mely szerint a vállalat, és beszállítója, az U. Leinss GmbH visszahívják

a Fa építőjáték termék „Város”, „Virágos rét”, illetve „Állatos építőjáték” fajtáit, mivel ezeknél a játékoknál ritka esetekben előfordulhat, hogy kis részek válhatnak le a termékről.

Mivel azokat a gyerekek lenyelhetik, s fennáll a fulladás veszélye, a terméket eltakarítják a piacról. Azokat, akik már vettek a játékból, arra kérik, ne használják. A fa játékot április 14-től június 13-ig lehetett kapni az Aldikban. Mostantól a fenti három típus bármelyik darabja a vásárlást igazoló blokk bemutatása nélkül visszaváltható a lánc üzleteiben. Bár a probléma nem érinti a Fa „Felhőkarcolók” típust, bárki azt is visszaválthatja.

Az Aldi és az U. Leinss GmbH elnézést kér a vásárlóktól. A vásárlók kérdés esetén a cég ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06 23 504 680-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00, péntekenként 8:00 és 16:00 óra között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás