promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan az Origo új főszerkesztője
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az igazgató legfontosabb feladatai közé tartozik majd az Origo online hírportál vezető szerepének megerősítése, és a cégcsoport átalakuló szervezetében a tartalomfejlesztés portfólió szintű vezetése. György Bence 2001 és 2004 között az Origo szerkesztője volt, majd 11 éven át a TV2-nél felelős szerkesztőként, majd a hírműsorok vezetőjeként, végül program- és hírigazgatóként dolgozott. Mostani kinevezéséig a Faktor online hírportál ügyvezetői pozícióját töltötte be. György Bencével együtt csatlakozik az Origo-NWM csoporthoz Gábor László, a TV2 Tények című hírműsorának korábbi főszerkesztője is, aki tartalmi igazgatóhelyettesként dolgozik majd. Pálmai L. Ákos, aki 2014 nyara óta látta el az Origo főszerkesztői feladatait távozik a cégcsoporttól.

Idén februárban zárult le az a tranzakció, amelynek eredményeként összeolvadt a New Wave Média és az Origo csoport, amelynek legismertebb márkái az Origo mellett a Vs.hu hírportál, a Welove tematikus oldalak és a Köpönyeg.hu.

Száraz István az Origo-NWM csoport vezérigazgatója szerint az új vezetők kinevezésével az a cél, hogy az Origo legyen a leggyorsabb és legmegbízhatóbb online hírforrás. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás