promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Recept kvíz: tényleg csak a magyar háziasszonyok tudják hibátlanul kitölteni?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kvíz, amit állítólag csak a magyar háziasszonyok tudnak hibátlanul kitölteni. Tegyél vele egy próbát!

Azt mondják, a magyar háziasszonyok kívülről tudják az összes fontos étel és sütemény receptjét, ezért inkább ők valók a konyhába. Viszont manapság egyre inkább vonzónak és szexinak hat egy nő számára az, ha egy férfi jól tud főzni.

Való igaz, ma már egyre több férfi tanul meg főzni, egyre többen gondolják úgy, hogy nem csak az asszonynak kell robotolnia a konyhában, hanem nekik is el kell sajátítaniuk a praktikákat. Nem kell romantikusnak lennünk ahhoz, hogy örömöt szerezzünk a párunknak azzal, ha megfőzünk egy könnyű vacsorát vagy egy ínycsiklandozó ebédet, elég, ha követjük a receptet, és szívvel-lélekkel vágunk neki a főzésnek.

Persze a fenti sztereotípia még ma is él, miszerint a nők fejében ott vannak a magyar konyha receptjei, míg a férfiak egy rántottát sem képesek megcsinálni Google-segítség nélkül. Ezt a sztereotípiát szeretnénk most megcáfolni azzal, hogy hoztunk nektek egy recept kvízt.

Az alábbi tesztben 10 étel fotóját fogjátok látni, és el kell dönteni, hogy melyik hozzávaló nem kell az adott ételbe. Lesznek magától értetődő kérdések, lesznek könnyű kategóriásak, de akad egy-kettő, ami esetleg komoly fejtörést okozhat majd. Ezzel a kvízzel tesztelheted magad, hogy vajon jól tudod-e a paprikás csirke, a kovászos uborka, vagy a halászlé receptjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás