promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé árstopos alapanyagokból dobta össze az év legegyszerűbb kajáját
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezzel A Konyhafőnök VIP-ben nem jutna tovább, de reggelinek tökéletes.

Múlt héten visszatért az RTL-re A Konyhafőnök VIP, ami nem igazán kímélte a sztárokat. A múltkori adásban is, a második kihívás napján két embernek kellett távoznia. Szóval Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint Rácz Jenő szórta kifelé az embereket, a két Michelin-csillagos séf pedig még csak most fogja elkezdeni osztogatni a kötényeket.

Az majd karácsony előtt fog eldőlni, hogy ki nyeri meg A Konyhafőnök VIP mostani évadát. Ugyebár hiába hírességekről van szó, a nyertes itt is 10 millió forinttal gazdagodik.

Ha már éttermi minőség, akkor az utóbbi időben annyira elszálltak az árak a boltokban, hogy otthon is étteremben érezhetjük magunkat, legalábbis ha a pénztárcánkat nézzük. Az élelmiszer-árstopos alapanyagok között továbbra is ott van a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell, a 2,8 százalékos tehéntej, valamint a csirkefarhát.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a legutóbbi kormányinfón jelentette be, hogy ezt a listát két termékkel bővítik ki, ami nem más, mint a burgonya, valamint a tojás. A magyarok közben olyan lázas felvásárlásba kezdtek, hogy több bolt is korlátozni kezdte a megvásárolható tojások mennyiségét.

Nagy István agrárminiszter az RTL Híradónak azt mondta, hogy nem tart hiánytól, és ez a jelenlegi helyzet csak az emberek „lelkesedése” miatt alakult így.

Ha viszont van otthon krumpli, valamint tojás, akkor Fürdős Zé megmutatta ezekből a világ egyik legegyszerűbb receptjét, amit nem más, mint a krumplis tojás. Azt sokan tudják, hogy A Konyhafőnök zsűritagja imádja ezeket a gyorsan elkészíthető reggeliket.

Az ő módszerével ráadásul a krumplit sem kell főzni, csak egyszerűen bedobjátok a mikrohullámú sütőbe. (Fördős Zé mikrós krumplija valóban működik, mi is teszteltük.) Persze, aki nem szereti a burgonya héját, az szabaduljon meg tőle. A végén nyugodtan dobjuk fel friss zöldfűszerekkel, ha van otthon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás