promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó dolgot találtak a parton kutyasétáltatás közben, még a szakértők sem bírják megfejteni a rejtélyt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A felfedező azonnal segítséget kért, hátha valaki azonosítani tudja a titokzatos, fehér pacát.

Az 50 éves Helen Marlow éppen a férjével nyaralt, mikor eljött az ideje a szokásos kutyasétáltatásnak. Lement az ebbel a partra, hogy élvezze a gyönyörű panorámát, a friss levegőt és a víz morajlását, de egy átlagos kiruccanásból pillanatok alatt a nő életének egyik legnagyobb, és legfurcsább felfedezése lett, ami szinte pillanatok alatt bejárta a világsajtót, hiszen ilyesmit talán még sosem láthattunk.

Helen Marlow egy érdekes dologra lett figyelmes a parton, ezért közelebb ment, hogy jobban szemügyre vehesse. Mikor odaért a rejtélyes „valamihez”, nagyot nézett, ugyanis nem tudta hová tenni magában a nagyjából 1,5 méteres, 30-40 centi vastag, hatalmas, hínáros fehér pacát, ami ott hevert előtte – ami ráadásul még pudinghoz hasonló módon mozgott is, mikor a bakancsával megérintette.

A nő egyből felrakta az internetre a nagy felfedezésről készült felvételeket, az embereket pedig szinte elvarázsolta ez a titokzatos, már-már nem eviláginak tűnő fehér massza. Helen Marlow szakértők segítségét kérte, hátha nekik sikerül megfejteniük, hogy mi is ez a dolog valójában, de senki se tudta megmondani biztosan. Volt, aki bálna méhlepényre tippelt, illetve olyanok is akadtak, akik hőlégballonra gondoltak.

Az eddigi felvetések közül a bálna méhlepény tűnik a legbiztosabbnak, de persze az is felmerült, hogy igazából egy űrlény maradványairól van szó, bár ez eléggé valószínűtlen. Maga Helen Marlow is inkább a bálna méhlepényes teóriát vallja, de azért ő is szeretné tudni biztosan, hogy mi is az eredete ennek a bizonyos szempontból vérfagyasztó pacának – amiről itt lehet megnézni a nő által készített képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás