promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világkörüli luxus nyaralásra mennél egy magángéppel? Ha szerencsés vagy, hamarosan indulhatsz
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Four Seasons szállodalánc egy életre szóló lehetőséget kínál 52 szerencsésnek.

2015 óta a szállodalánc egy világkörüli utat szervez, amire csak 52 hely van. A jelentkezőket természetesen a legnagyobb luxusban kényeztetik, és nem meglepő módon nem csak a cég saját tulajdonú magánrepülőivel juttatja el a szerencséseket a világ legérdekesebb helyeire, de természetesen a Four Seasons szállodáinak luxus lakosztályaiban szállásolják el a vendégeket. 

Mielőtt máris elkezdenénk pakolni a gurulósba, azt fontos tudni, hogy még ha ez az utazás limitált is, de 205 ezer amerikai dollárba kerül, ami közel 90 millió forint per fő.

Tehát nem elég szerencsésnek lennünk, de jó mélyen a zsebünkbe is kell nyúlni, ha látni akarjuk  élő környezetükben egy szakértő kísérő segítségével a ruandai hegyi gorillákat, vagy meditálni szeretnénk egy hegytetőn a Seychelle-szigeteken.

Forrás: Profimedia

Hajózhatunk is ezért az árért Galápagos természeti csodái közepette vagy akár salsát tanulhatunk privát táncóra keretében Bogotában. Kulturális programokból sincs hiány, fűszert vásárolhatunk a világhírű marrakesi piacon vagy akár felfedezhetjük Kiotó templomainak és szentélyeinek varázsát.

Extrém sportokban sem lesz hiány, legyen szó raftingolásról Balin, de számos UNESCO világörökség helyszín is az úticélok között található.

Ha megjött a kedved, és szeretnél bekerülni az 52 szerencsés közé, aki 24 nap alatt a legnagyobb luxusban bejárhatja a világot, akkor ezen a linken jelentkezhetsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás