promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigász baki: Rácz Jenő azonnal hazazavarta volna az RTL műsorvezetőjét A Konyhafőnök VIP-ből
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fókusz műsorvezetője óriásit hibázott, és Rácz Jenő azonnal ki is szúrta, amit nem hagyott szó nélkül.

Megkezdődött a visszaszámlálás, és A Konyhafőnök rajongók ismét a képernyőn láthatják a három kedvencüket, vagyis Rácz Jenőt, Sárközi Ákost, na meg Fördős Zét.

Ugyebár júniusban ért véget a sima Konyhafőnök, ahol civilek mutathatták meg, hogy mire képesek a pult mögött. Sokan nem gondolták volna az elején, de Varga Patrik lett a győztes, akinek hiába volt lazább a felfogása, tökéletesen fejlődött végig a műsor alatt. Végül Sárközi Ákos versenyzője A Konyhafőnök cím mellé zsebre vághatta a 10 millió forintot is.

Nem olyan rég jött az RTL nagy bejelentése, hogy november 7-én elindul A Konyhafőnök VIP évada. Sok ismerős arcot fogtok találni a felsorolásban, és a lenti cikkben meg is nézhetitek, hogy milyen hírességek igyekeznek majd valami ehetőt tálalni a zsűrinek.

Meglepő, de köztük van Járai Máté is, akivel A Konyhafőnök egyik Michelin-csillagos kritikusa, Rácz Jenő a Nyerő Páros óta nem beszél. A viszonyuk olyan szinten elharapódzott, hogy a séf nem is volt hajlandó beülni a Reggeli stúdiójába, ha Járai kérdezte volna. Rácz Jenő ki is jelentette, hogy az egyik rémálma válik majd valóra, ha Járai kötényt kap.

Annyi biztos, hogy az ő meglepő viszonyuk miatt is érdemes lesz nézni A Konyhafőnök VIP új évadát. Sokszor ugyebár a sztárok a legnagyobb félelmükkel fognak szembesülni, és az még meredekebb, hogy páran nem igazán rutinosak, ha főzésről van szó.

Tokár Tomi már két éve büszke édesapa: feleségével, Dórival neveli kisfiát, Andrist. Az itt tanultakkal őket szeretné lenyűgözni, de régi álma egy saját étterem elindítása is.

Vajon ő kaphat majd kötényt? Nehéz lesz, mert a Fókusz műsorvezetője egy egészen gigászi bakit hoz össze a főzősénél, mivel a kukából veszi ki az egyik alapanyagot.

„Jól láttam, hogy ezt a szemétből szedted ki? Ez kiesés, sőt, ez gyalázat!”

- teremtette le Rácz Jenő az RTL-es hírességet.

A videóban láthatjuk azt is, ahogyan Nagy Zsolt színész alaposan elront valamit, és ezért muszáj egy bombaerős káromkodással levezetni a feszültséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás