promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő gyűlöli ezt a hírességet, A Konyhafőnök VIP-ben mégis el kell viselniük egymást
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon Rácz Jenő és a műsorvezető végre meg fogja tudni kötni a tűzszünetet.

Júniusban véget ért A Konyhafőnök legutóbbi civil évada az RTL Klubon. Úgy alakult a végre, hogy Rácz Jenőnek, és Sárközi Ákosnak is volt egy versenyzője a fináléban, de a végén utóbbi őrülhetett.

A három órás főzést követően, a zsűri döntése alapján Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és zsebre vághatta a 10 millió forintos fődíjat is. Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

A rajongóknak természetesen már nagyon hiányzik a műsor, de szokás szerint jön az őszi és téli napokban A Konyhafőnök VIP, ami november 7-én hétfőn fog elrajtolni az RTL-en.

Az RTL Magyarország már hivatalosan is bejelentette, hogy olyan hírességek állnak be a pult mögé főzni, mint Rubint Rella, Geszler Dorottya, Nagy Zsolt, Badár Sándor, Dobos Evelin, Tokár Tamás, Kiss Virág, vagy éppen a youtuber és vállalkozó Osváth Zsolt. Utóbbi természetesen külön beszámolt róla az Instagram-oldalán, hogy visszatér az RTL képernyőjére.

„Egy új oldalamat ismerte meg a szerelmem, a barátaim, a családom, de ami a leghihetetlenebb, hogy én magam is. 30 év után olyan dolgokat hozott ki belőlem ez a verseny, amikről nem tudtam, soha nem találkoztam. Szem nem marad szárazon, mindenre is hat majd a műsor”

- írta a nagy bejelentésében a ZSHOW time megálmodója.

Ide kattintva meg lehet nézni a teljes versenyzőlistát. Garantáljuk, hogy sok ismerős arccal fogtok találkozni.

A legfontosabbat persze még nem említettük: egy olyan híresség is részt vesz A Konyhafőnök VIP-ben, akit Rácz Jenő jelenleg ki nem állhat. Már biztosan sokan kitalálták, hogy az illető nem más, mint Járai Máté.

A sztárséf és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, a feszültség pedig szinte végig tapintható volt közöttük, azóta pedig gyakorlatilag nem is álltak szóba egymással. Olyan szinten van a kettejük közti konfliktus, hogy amikor Rácz Jenőt meghívták a Reggeli című műsorba, hogy beszéljen a lány születéséről, de erre csak akkor volt hajlandó, ha nem Járai Máté ül vele szemben.

 „Rémálmom válna valóra, hogy ha ő kötényt kapna”

- mondta Rácz Jenő az egyik videós bevágásban, valószínűleg Járai Mátéra utalva.

Kiderül, hogy Járai elő tudja-e venni a harcosabb énjét, és bebizonyítani, hogy meg tud felelni akkor is az elvárásoknak, ha főzni kell egy feszült helyzetben.

Közben már azt is láthatjuk, hogy Fördős Zé újabb őrült feladatokkal fogja szívatni a két Michelin-csillagos sztárséfet. Az idei évadban sem babra megy a játék: a legjobb versenyző A Konyhafőnök VIP cím mellett 10 millió forinttal lesz gazdagabb!

Az új A Konyhafőnök VIP évad tehát november 7-én hétfőn rajtol el minden hétköznap este 20 órától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás