promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon cseles kvíz: 10 kérdésből sikerül-e 5 helyes választ elérned? Ez is nagy kérdés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nehezebb kérdés következik.

Vajon mennyire vagy jó földrajzból? Most majd egy kicsit földrajzi tudásodat kell elővenned a tudástesztben, de legalábbis úgy választani a válaszok közül, hogy előhívjátok régi emlékeiteket. A kvízek és a tesztek legkedveltebb kérdései azok, amelyek arra kíváncsiak, hogy tudjuk-e az egyes országok fővárosait. Ezeket a földrajzi kérdéseket persze nagyon imádjuk, hiszen azt gondoljuk, hogy ezeknél nem is léteznek könnyebben vehető akadályok. A világ fővárosait ugyanis mindenki ismeri, de ha nem is tudja fejből, két válaszlehetőség közül szinte lehetetlen a helytelenre bökni.

Magyarországé? Budapest! Németországé? Berlin! Angliáé? London! Ausztriáé? Bécs! Azonnal rávágjuk a helyes válaszokat, mivel abban szocializálódtunk, hogy ezeket tudnunk kell.

Záporozni fognak majd a helyes válaszok ebben a tudástesztben? Kimaxoljuk, aztán mintha jól végeztük volna dolgunkat, ismét bebizonyosodott, hogy mi vagyunk a kvízkirályok, a válaszcsászárok, a kívzmájszterek. Minden ki fog derülni a kvíz végére, persze azért is nehezebb ez a játék kicsit, mivel direkt azokra az országokra mentünk rá, amelyek kicsit problémásak lehetnek fővárosbeazaonosítás szempontjából.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás