promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex elárulta, hogy melyik alkoholos italból nem fog már soha többé inni – A választása sokakat meg fog lepni
Borítókép:  youtube.com/LélekKözösség Peller Mariannal (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex rendszeresen énekel az alkoholról, de van egy pia, amiből nem kér többet.

ByeAlex jelenleg az ország egyik legfelkapottabb előadója, aki folyamatosan ontja magából a slágereket, ráadásul a televízióban is aktív, hiszen az X-Faktor hamarosan érkező következő évadában is szokás szerint ő lesz az egyik mentor. Az is bizonyítja ByeAlex népszerűségét, hogy mindössze pár napja jelent meg a ByeAlex és a Slepp „1év” című zenéje, ami máris bekerült a YouTube trendinglistájának TOP10-ébe.

ByeAlexék végigkoncertezték a nyarat, így rengeteg rajongónak okoztak örömet a dalokkal, amikben nem egyszer említ meg az énekes különböző alkoholos italokat, mint például az oroszok kedvencét, a vodkát, amiről még egy külön szerzemény is készült pár éve. Éppen ezért illik profilba a híresség legújabb posztja is, amiben megkérdezi a követőitől, hogy melyik pia az, amihez olyan rossz, berúgós emlékeik kötődnek, hogy onnantól kezdve soha többé nem tudtak inni belőle – és ő maga is megválaszolta a kérdést.

„Melyik ital volt az, amelyikhez olyan emlékezetesen rossz berúgásod társult, ami miatt SOHA többé nem érsz hozzá!? nekem a jägermeister 16 évesen… azóta azt, SOHA!”

– írta ByeAlex.

Rengeteg komment érkezett ByeAlex posztjához, és érdekes módon a legtöbben pont, hogy a vodkát említették meg, mint alkoholos „mumust”, de bőven akadtak olyanok is, akiknek inkább a tequila okozott szenvedős másnapot – egyesek pedig egyetértettek az énekessel, és szintén a Jägermaisterre tették a voksukat, szóval bőven akadnak olyan alkoholos italok, amik nem kifejezetten kellemes emlékeket okoztak a túlzott fogyasztásuk után.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex bejegyzését – és érdemes azért megjegyezni, hogy ha lehet, akkor mindenki csak mértékkel fogyasszon alkoholt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás