promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar, aki az egész világot bejárta és most Bill Gates és Dr. Dre is az ő szalámiját eszi
Borítókép:  Venison Gusto
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vendéglátás és a gasztronómia határozta meg Ivánácz Gábor életét, szerte a világban a legjobb helyeken sajátította el a legfontosabb technológiákat a szalámi király.

 

Forrás: Venison Gusto

18 évesen Angliában kezdte a pályafutását, ahol a vendéglátásban dolgozott, majd szinte körbejárta a világot gasztronómiai és kulináris ismereteket szerezni.

Holland Antillákon night klubbot vezetett 4 évig, onnan pedig Dél-Afrikába repült borászatot tanulni, de ismét visszatért Angliába, ahol már egy Michelin csillagos étteremet vezetett. Azonban a nagy áttörést egy komornyik állás hozta el, ahol luxus jachtokon felelt az élelmezésért és egy nap úgy döntött, hogy megmutatja a világ leggazdagabb embereinek, hogy a magyar felvágottak páratlan ízvilágának nincs konkurense nem csak Európában, de szerte a világon.

 

„A szalámi világa közel állt hozzám, hiszen egy családi gazdaságban nőttem fel, ahol édesapámnak volt mindenféle háztáji állata, 1000 birka, pulyka, tehenek, páva gyöngytyúk, de pávától a szamárig minden haszonállat megtalálható volt.”

„Mikor rádöbbentem, hogy mekkora a különbség a külföldi és a magyar felvágottak között úgy döntöttem, hogy létrehozok egy hazai prémium márkát.”

Azóta már Magyarországon tevékenykedik, Margit körúti bemutató termében világszínvonalú hústermékeket tudnak vásárolni a minőséget kedvelők. A vendégkörük abszolút megköveteli a prémium minőséget, hiszen beszállítanak jachtokra, nagykövetségekre és prémium éttermekbe, illetve ötcsillagos szállodákba is.

„A mottónk, hogy fantasztikus alapanyagok egy jó technológiával ötvözve prémium minőséget alkotnak.”

Forrás: Venison Gusto

„Nem csak  termékeink gyártásában, hanem az alapanyagokban is megjelenik a prémium minőség, hiszen ezek az állatok nem takarmányon nőnek fel, hanem csakis és kizárólag a természetben található növényeket legelik.”

Olyan magas hústartalommal készülnek a termékek, mely Magyarországon eddig nem volt ismert.

„És nagyon büszke vagyok rá, hogy a tanulás folyamatában arról a pontról, hogy még azt sem tudtam mi fán terem a gasztronómia, eljutottam oda, hogy dolgoztam Bill Gates-nek Dr. Dre-nek, de a Forbes listáján élen álló vendégeim is vannak.”

 

„Nem csak a saját sikeremnek élem meg az eddigi pályafutásomat, hanem magyar büszkeségnek is tekintem a termékeinket és azt a gyártási módszert, amit megvalósítottunk."

Aki 17 évig élt külföldön, annak kialakul egy olyan identitástudata, amit azok, akik itt élnek, nem tudnak átérezni. Ezért is vagyok büszke a termékeinkre, amelyek szerintem valódi Hungarikumok.

Forrás: Venison Gusto

„Mindig is azt mondtam, hogy pénzt keresni lehet, pénzt keresni sok helyen a világban lehet, de úgy pénzt keresni, hogy teremtsünk és alkossunk az azért nehezebb.”

[[cikk1]]

Nagyon büszke arra, hogy Margit körúti üzlete nagyon közkedvelt, kis gasztronómiai kincs, nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló színvonalú, ha szalámi boltról beszélünk. 

A jövőt tekintve folyamatban van a terjeszkedés a hazai piacon.

[[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás