promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: ez a világsztár csatlakozik Fördős Zé csapatához A Konyhafőnökben, és közben a nézők is fellélegezhettek
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő mellett egy világsztár fogja megkóstolni a versenyzők ételeit.

Az előző versenynapon Rácz Jenő diktálta a tempót, most pedig egy újabb klasszikus feladat került terítékre, mivel Sárközi Ákossal főztek szimultán a séfkabátosok. A Michelin-csillagos séf pisztrángot sütött egy kis mozzarella salátával, de olyan elemeket tett bele, hogy a négy versenyző sokszor az állát kereste a földön.

A második feladatban májjal és ibériai szűzérmével dolgozhattak a versenyzők, az ellentét pedig tovább mélyült Luca és Patrik között. Előbbi hátráltatást kapott, mivel egy előételt is össze kellett hoznia, ráadásul sertéskörömből.

A nézők végre pezsgőt bonthattak, mivel kiesett a rengeteg Konyhafőnök rajongó által nem kedvelt Alföldy Anna. Volt egy kis horror is a műsorban, mivel Patrik egy nagyobb darabot vágott le az ujjából. Rácz Jenő is megjegyezte, hogy ilyen durva sérülés még nem történt a stúdióban.

A top 3-ban ott van tehát Patrik, Luca, és Evelin, aki a legutóbb inkább biztonsági játékot játszott, de bejött neki.

Közben lelepleződött, hogy melyik világsztár csatlakozik A Konyhafőnök zsűrijéhez. A producerek igyekeztek kihasználni, hogy a Modern Talking énekese, Thomas Anders Magyarországon lépett fel, így lecsábították egy kis kóstolásra. Tehát neki is erős beleszólása lesz, hogy ki fog bejutni a fináléba.

A Modern Talking legendája elmondta, hogy a felesége nem igazán szeret főzni, így ő szokott otthon a főnök lenni a konyhában. Fel is lehet rá készülni, hogy roppant kritikus lesz.

Hogy mennyire, az ma este 20 órától kiderül az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás