promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnéd meglepni a világutazó barátaidat? Íme pár ajándékötlet, aminek biztosan örülni fognak!
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyakori utazók szeretnek gondoskodni arról, hogy felszerelésük kényelmesebbé, praktikusabbá, hatékonyabbá és élvezetesebbé tegye utazásaikat. Ha ismersz olyat, aki állandóan a világot járja, ezek hasznos ajándékok lehetnek a számára.

Lekaparható térkép

Egy innovatív lekaparható térképpel az utazó barátod könnyedén nyomon követni, hol járt eddig. Kaparjon le minden országot, ahol megfordult. A felső réteg alatt minden terület más színű, így a meglátogatott országok ki fognak tűnni a többi közül. Nagyon menő ajándék, és nagyon klasszul néz ki bármilyen lakásban.

Trtl utazópárna

Arról az átlagos utazópárnáról már biztosan hallottál, ami körbeöleli a nyakad háromnegyedét. A semminél jobb, de nem az igazi. Ezenkívül nagy is, sok helyet foglal, a felfújható verzióval pedig sokat kell bajlódni.

Trtl utazópárnát viszont sokkal praktikusabbnak szánták. Az amúgy is kicsi repülőgép ülésekbe nehéz bepréselődni, de ezekkel sokkal könnyebb lesz, és még jobban is alszik majd. A párnát úgy tervezték, hogy a fejét függőleges helyzetben tartsa, hogy elkerülje a rettegett bólogatást alvás közben. A plüss, puha anyag négy színben kapható: piros, szürke, korall és fekete.

Away Carry-On: Alumínium bőrönd

Az Away divatos kézipoggyászokat tervez, az alumínium kiadás pedig rettentően elegáns. Elfér a legtöbb légitársaság fej feletti tárolójában, jó teherbíró, nem gond neki a reptéri bánásmód sem. Extra, hogy az Away jellegzetes belső kompressziós rendszerével és egy kivehető USB-töltővel rendelkezik, amivel négyszer is feltölthető egy telefon.

Adapter

Egy adapterkészlet tökéletes azoknak, akik gyakran utaznak külföldre. A világ néhány országaiban különböző adaptereket használnak, mint itthon, például az Egyesült Királyságban. Így egy világutazónak egyértelműen szüksége van egy ilyenre.

Ebook

A repülőn, repülőtereken, transzferen vagy akár a hotelekben is jól jöhet valami, amivel ki lehet kapcsolódni. Könyveket bepakolni nem a legjobb ötlet, egyrészt sok helyet foglalnak, másrészt a bőrönd súlyát is megnyomják. Ha pedig válogatni szeretne valaki az olvasmányok között, arra a legjobb megoldás az ebook, ami alig foglal valami helyet, mégis több olvasmányból is választhat a használója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás