promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: azt is imádja, ha utálják – a nézők furcsának találták, hogy eddig eljutott
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kárpáti Rebeka exe már a séfkabátot nem tudta felvenni A Konyhafőnökben.

Újra csapatban kellett dolgozniuk a versenyzőknek, akik olyan bizarr alapanyagokat kaptak a nyakukba, mint élő lisztkukac vagy sáska, tyúkháj, marhaín és malacfej. A feladat tétje óriási volt: a jobban teljesítő csapat egy tagja egyenes ágon a döntőbe juthatott.

Fecó és Ádám közben együtt mehettek fel a galériára. Persze nem azért, mert jók voltak, hanem mert túl sokan voltak a piros csapat tagjai. Luca volt a konyhafőnök így neki kellett meghoznia ezt a nehéz döntést.

A kóstolásra sztárvendégek is érkeztek. Sztarenki Dóra, Nagy Alexandra, Csonka András, Járai Máté, Adorjáni Bálint döntött arról, melyik csapat teljesített jobban. Az első feladatot a piros csapat nyerte, hármójuk közül Vajda Luca jutott egyenes ágon a döntőbe.

A második feladatban friss alapanyagokból, valamint ezek konzerv változatából főztek a versenyzők. A veszélyzónába Petykó István és Frohner Fecó jutott, végül a verseny ezúttal Fecó számára fejeződött be.

Fecót nagyon sokan kedvelték, de A Konyhafőnök rajongói csoportokban már sok volt amiatt a zúgolódás, hogy Kárpáti Rebeka exe nem elég tehetséges, de valahogy mégis mindig megússza, és továbbjut. Emiatt történt az, hogy elég sokan nem kedvelték a fodrászt, aki vette is lapot.

„Azon is gondolkoztam, hogy csinálok egy csoportot, ahol közösen tudnak majd engem utálni. Csak hadd legyek én az admin, annyira boldoggá tudna tenni! Nem lehet mindenkinek megfelelni, és rohadtul nem is akarok. Igyekszem stabil lenni, hogy ne zökkentsen ki egy negatív kritika sem. A média világa is nagyon jó tanulópénz. Régen nem mertem kommenteket olvasni, mert rossz hatással voltak rám. De mostanra már a negatív kommenteken is mosolygok, nem tudja befolyásolni a hangulatom. Tudom, milyen vagyok, tudom, mit értem el, és milyen értékeim vannak”

- nyilatkozta Fecó az RTL-nek a kiesése után.

A közönség már azt is elkezdte pletykálni, hogy Fecó és Luca között alakulóban van valami. A fodrász erre csak annyit válaszolt, hogy egy úriember ilyenről nem beszél, de szoktak találkozni, és rengeteget beszélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás