promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Rácz Jenő bedühödik, a műsor rajongói pedig erre a pillanatra vártak
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerintük is jó lenne, ha jobban felpörögne A Konyhafőnök.

Megvolt a nagy kötényosztás, ami azt jelenti, hogy a Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapata is belevághat a nagy küzdelembe. Fördős Zé sárga csapatának is volt értelme, mivel néhány versenyző tényleg kék vagy piros kötényre cserélhette le a meglévőt.

Az utolsó kötényszerző napon is megpróbált minden versenyző nagyot villantani. Az első 60 percben lepényhalat és karfiolt kaptak a kötényért menetelők, de nem csak ők főztek, hanem a csapatkapitányok is - Fördős Zé ugyanis Rácz Jenőt és Sárközi Ákost is beállította a pultba.

A második feladat versenyzői – köztük a sikeresen visszatérő Csillag Pállal – 6 darab kopasznyakú, tollas kakast kopasztottak meg a továbbjutásért, amit kopasz barackkal kellett párosítaniuk.

Sárközi Ákos sok kötényt elszórt az elején, de biztos volt a csapatában, Rácz Jenő azonban nem. Ez azt jelentette, hogy valakiről levette a piros kötényt, és hazaküldte.

Ezt leszámítva a rajongók nem voltak megelégedve a műsorral, ami szerintük ellaposodott. Abban teljes mértékben igazuk volt, hogy az izgalom nem pörgött a maximumon, de hétfőtől beindul a dolog.

A piros csapat bizonyíthat először a konyhában, Rácz Jenő pedig már az első napon a legjobbat várja versenyzőitől. Ez azt is jelenti, hogy a Michelin-csillagos séf igazán be fog dühödni, és még egy serpenyőt is földhöz vág.

Fördés Zé közben a mikrohullámú sütőt félti, mivel abban is történik egy kis baleset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás