promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ide mehetünk idén nyaralni – Bővül a Magyarországról induló repülőjáratok száma
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A koronavírus miatt jelentősen visszaesett, sőt egy időre szinte teljesen megszűnt a repülőgépekkel történő utazás. Nyárra viszont egyre több járatot hoznak vissza a nagy légitársaságok.

A Wizz Air szerdán bejelentette, hogy több korábbi, népszerű járat is visszatér a kínálatába. Márciustól ismét lehet repülni Budapestről London Gatwick repülőterére, valamint Edinburgh-be, Oslóba, Podgoricába, Varsóba, Bolognába, és Szkopjébe. Debrecenből pedig Tel-Aviv és Lárnaka lesz ismét elérhető.

Korábban a Ryanair is bejelentett több visszatérő járatot, például Stockholmba, a szardíniai Algheroba lehet utazni március végétől, május 1-től pedig már Varsóba is Budapestről.

A Ryanair kínálatában így már több mint 60 közvetlenül elérhető úti cél található meg – olvasható a Budapest Airport Facebook-oldalán.

A járványhelyzet miatt még mindig érdemes fokozottan figyelni az utazásra kiválasztott országok beutazási feltételeit és a helyi szabályokat. Valamint nem szabad megfeledkezni az útlevél és a személyi igazolvány érvényességéről sem. Érdemes időben elkezdeni a megújításukat, hogy biztosan semmiféle problémába ne ütközzünk.

A legfrissebb utazással kapcsolatos információkat országonként megtalálhatjuk a konzuli szolgálat honlapján, vagy a célország magyar konzulátusának a weboldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás