promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök egy hatalmas nagy kamu lenne?
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tornóczky Anita bizony elárulta, hogy abszolút nem, mert akkor nem neki kellett volna megnyernie A Konyhafőnök VIP legutóbbi szériáját.

Tavaly karácsony előtt ért véget A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada, aminek a fináléjában Németh Kristóf és Tornóczky Anita nézett egymással farkasszemet.

A végső döntés során, ahol a zsűri nem csak a fináléban nyújtott teljesítményt, de a teljes verseny alatt összegyűlt tapasztalatokat is értékelte, Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő Tornóczky Anitát hirdette ki győztesnek, ezzel övé lett A Konyhafőnök VIP cím és a 10 millió forint.

Sokakban fel szokott merülni a kérdés, hogy az RTL Klub műsora előre meg van tervezve, de most egyértelműen kiderült, hogy ez nincs így. Tornóczky Anita nem olyan rég Hajdú Péter ottalvós műsorában tűnt fel, ahol elmondta, hogy még ő is ledöbbent amiatt, mert megnyerte a műsort.

„Meggyőződésem volt, hogy a Kristóf nevét fogják mondani. Végig az volt bennem, hogy én nem vagyok elég ismert ahhoz, hogy elég legyek egy nagy csatornának”

- mondta Anita.

Még Hajdú Péter is azt hitte, hogy amikor Anita és Német Kristóf ott álltak a bejelentésnél, akkor utóbbi nevét fogják kimondani, mert az jobban szolgálta volna az RTL Klub érdekét.

Remélhetőleg ez már a nagyon szkeptikusoknak is elég bizonyíték, hogy A Konyhafőnökben tényleg nincsen előre megtervezve, hogy ki fogja megnyerni. Ráadásul a műsor végén híres vendégek és szakmabeliek segítenek dönteni.

Ettől persze sokszor van olyan, amikor a nézők nem értenek egyet a zsűri döntésével, de valóban ez sincsen manipulálva, sőt, sokszor nekik is borzasztóan nehéz a döntés, hogy ki essen ki, vagy ki menjen tovább.

„Mindig a versenyzők személyisége határozza meg az adott évadot. Óriási kihívásnak tartom, hogy megszerettessük és még jobban elmélyítsük a gasztronómia iránti szenvedélyt mind a versenyzőkben, mind a nézőkben”

- mondta Sárközi Ákos a Blikknek.

Már nem kell sokat aludni, mivel május 2-án hétfőn érkezik A Konyhafőnök kilencedik „civil” évada. Egy világsztár vendég is feltűnik a műsorban, akinek az ételét le kell majd másolniuk a versenyzőknek. Hogy ki lesz ez, az természetesen még hétpecsétes titok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás