promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatta magát a Pöttyös Túró Rudi, kiderült a nagy titok – Ennek sokan fognak örülni!
Borítókép:  facebook.com/turorudi (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy milyen új ízzel bővül a Pöttyös Túró Rudi kínálata.

Kijelenthetjük, hogy a Pöttyös Túró Rudi Magyarország egyik kedvenc édessége, mivel valószínűleg most is szinte minden család hűtőjében ott van belőle legalább egy darab. Nem csoda, hogy ilyen sokan odavannak érte, hiszen rengeteg ízben kapható: az eredeti mellett epres, kajszibarackos, mogyorókrémes, gesztenyés, sós karamellás, kókuszos és mákos-marcipános változata is van – most pedig tovább bővül a kínálat.

A Pöttyös nemrég egy rejtélyes poszttal lengette be az örömhírt, hogy hamarosan új ízben is megtalálható lesz a boltok polcain a Túró Rudi, ráadásul egy találós kérdéssel próbálta rávezetni a magyarokat, hogy mi is lehet az új változat: „Szárnyakon érkezik, mégis folyik, mi az?” – az emberek egyből rávágták, hogy „madártej”, most pedig fény derült az igazságra.

„Megérkezett a MADÁRTEJES Pöttyös Túró Rudi roppanós fehér bevonóval! Az íz, amitől te is szárnyra kapsz! Ugye megkóstolod?”

– olvasható a Pöttyös Túró Rudi bejegyzésében.

Az is kiderült, hogy az új, madártejízű Pöttyös Túró Rudit először a Spar üzleteiben lehet megvásárolni, országosan csak március közepétől lesz kapható – és mivel a madártejet is imádja az egész ország, így biztos, hogy sokaknak ízleni fog a Pöttyös legújabb terméke.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás