promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időutazásra is képesek a világ legnagyobb földalatti templomában élő emberek
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közösség tagjai az olasz Alpokban a föld alatt élnek és egy sajátos meditációval képesek az időben is utazni. 

Létezik Európa közepén egy vallási csoport, amely titokban építette meg földalatti spirituális "bázisát". A közösséget 1975-ben Oberto Airaudi alapította 24 másik követőjével együtt az olasz Alpokban. Mára ez a csoport kinőtte magát és szinte önálló társadalmi szervezetként funkcionál, hiszen saját alkotmányuk, pénznemük és még nyelvük is van. Az ókori civilizációban kialakult hitvallások ihlették spirituális beállítottságukat. 

Elmondásuk szerint olyan meditációs technikával bírnak, amely az időutazás lehetőségét is megadja nekik.

Hosszú évtizedek alatt építették meg a világon eddig ismert legnagyobb földalatti vallási központot, ami még most sem készült el teljesen, azóta is bővítik.

„Úgy hisszük, a Földet más csillagokról érkező emberek gyarmatosították, eredetileg nem innen származunk. Miért gondolnánk, hogy egyedül vagyunk, miközben több billiárd csillag van odafent?” 

tette fel a kérdést Esperide Ananas, a Damanhur néven ismert közösség egyik tagja. 

Egyedi kultúrájuk és összetett hitviláguk magába foglalja az időutazó meditációs módszert is, amellyel - állításuk szerint - a jövőbe és a múltba is lehet ugrani. Az elképzelhetetlennek tűnő varázslat mellett mégsem ezért tettek szert nagy hírnévre. Legnagyobb eredményüknek a száz méterekre föld alá nyúló templomuk, amelynek építését 1991-ig titokban tartották. Végül az olasz rendőrség rajtuk ütött, de nem számolták fel a létesítményt.

A hihetetlen építményről a Yes Theory csatorna készített egy videót, amelyet itt tekinthetsz meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás