promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelem! A magyar ALDI visszahívta az egyik termékét, lehet, hogy te is vásároltál belőle
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről fontos, hogy tudj.

Az ALDI egy olyan terméket hívott vissza, amely minden üzletükben elérhető volt, a termék értékesítését is felfüggesztették. A diszkontlánc tájékoztatásában az áll, hogy a Grandessa Sorbet jégkrém 1000 ml-es, citromos ízesítésű, 2020. 06. 30-i minőségmegőrzési idővel rendelkező tételére etilén-oxid jelenlét miatt termékviszsahívás indul.

A termék gyártója a Froneri Ice Cream Deutschland GmbH.

A termékvisszahívásra elővigyázatosságból kerül sor. Mint írják:

"A Grandessa Sorbet jégkrém 1000 ml-es, citromos ízesítésű, 2020. 06. 30-i minőségmegőrzési idővel rendelkező tételére az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Froneri Ice Cream Deutschland GmbH elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít"

És bár a szennyezett termékek rövid távú fogyasztása nem jár számottevő kockázattal, hosszú távú és rendszeres bevitele azonban növelheti a daganatos megbetegedések kialakulásának esélyét.

Az ALDI arra kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza bármelyik üzletükbe. A vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik.

Az ALDI a közleményben elmondja azt is, hogy a termékvisszahívás kizárólag a 2022. június 30-i minőségmegőrzési idővel rendelkező tételekre vonatkozik. A termékről az ALD honalpján képet is láthattok IDE kattintva.

(via Napi)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás