promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbiék nagyon feldühítették az embereket – Csúnyán helyretette őket egy eszes kommentelő!
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbiék nemrég rendesen nekimentek pár közkedvelt terméknek, de egy kommentelő ezt nem hagyta annyiban.

Az utóbbi időben több poszt is megjelent a Norbi Update oldalon, amikben különböző termékeket hasonlítanak össze általában cukortartalom szempontjából az Update élelmiszerekkel. A végeredmény természetesen mindig Schobert Norbiéknak kedvez, így már a Pöttyös Túró Rudi, a Sió gyümölcslé és a Kinder Tejszelet is elhullott a fitneszguru és csapata által indított csatában – viszont úgy tűnik, hogy van, aki szerint ez kifejezetten igazságtalan.

„Hatalmas zsenialitás kell ahhoz,hogy összehasonlíts két terméket.Az egyik cukros,a másik cukormentes.Szerinted melyikben lesz kevesebb cukor?”

– írta egy kommentelő, ezzel arra célozva, hogy az összes összehasonlításban nyert helyzetből indulnak az Update termékek, mivel direkt olyan tulajdonságokat vesznek figyelembe Schobert Norbiék, amikkel könnyű elérniük a győzelmet.

A visszajelzések alapján sokan szeretik Schobert Norbi élelmiszereit, bár az árfekvéssel nem mindenki van megbékélve – ettől függetlenül még a leghűségesebb vásárlók között is bőven akadnak olyanok, akiknek nem tetszik a Norbi Update oldalon található összehasonlításos támadássorozat a konkurens árucikkekkel szemben.

A Norbi Update oldalán nemrég a Milkával kapcsolatban is volt egy ilyen bejegyzés nem túl meglepő végeredménnyel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás