promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon el vannak keseredve A Konyhafőnök VIP rajongók
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan ember esett ki a műsorból, akit iszonyatosan kedveltek.

Fördős Zé őrnagy és tábornokai, Rácz Jenő ezredes és Sárközi Ákos ezredes kőkemény kiképzést tartottak a középdöntős csapatnak a szerdai műsor első feladatában.

A Konyhafőnök VIP versenyzői egy menetfelszereléshez hasonló csomagot kaptak. A hátizsákban találtak konzerveket (májkrém és paradicsomos húsgombóc), zacskós porleveseket, valamint pászkát, szőlőcukrot, aszalt szilvát, jeges teaport, kakaóitalt és rágógumit.

Kimondhatjuk, hogy ezekből nem könnyű Michelin-csillagos fogást összehozni. Az előny Tóth Veránál volt, aki úgy döntött, hogy Schobert Norbin fog bosszút állni.

A természet inspirálta a második pultot. A versenyzőknek különböző, természet ihlette alakzatokat és formákat kellett megjeleníteniük a tányérjukon. Németh Kristóf azt a nehezítést kapta, hogy 10 percenként verseket kellett írnia a fejében, és azokat el is szavalni.

Végül Kristóf egyik legjobb barátjának, Csonka Andrásnak kellett távoznia. A Konyhafőnök VIP nézői nagyon szomorúak voltak a rajongói csoportban, mivel úgy érezték, hogy Bandi rengeteget fejlődött, és mindig jó kedvre tudott deríteni mindenkit.

Hogy érzitek, még tényleg nem neki kellett volna távoznia?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás