promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Sz*rul esett” - Rácz Jenő kiakadt Schobert Norbira
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbinak nem esett jól, amit Jenő séf mondott neki.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában vízilabdásoknak főztek a versenyzők. A csapatoknak ez a versenynap volt az utolsó esélyük, hogy pontot szerezzenek és továbbjussanak a középdöntő második szakaszába, ahonnan csak egy ugrás a Döntő hete.

[[cikk]]

Ehhez először egy Afrika ihlette pult elemeit kellett elő-, és főételként elkészíteniük, olyan különleges nyershúsokból válogatva, mint a krokodil, a kameruni törpekecske, a kudu, az impala, a bivaly, a zebra és az afrikai harcsa. Köretelemek közül itthon exkluzívnak számító okrát, yam gyökeret, főzőbanánt és keserű uborkát (azaz balzsamkörtét) is tálalhattak tányérjaikhoz.

Ebben a feladatban Rácz Jenő nagyon kiakadt a saját versenyzőire: először elrontották a tésztájukat, majd Schobert Norbi sütötte túl a zebrát.

[[v1]]

Bajnoki menüsor várt a mezőnyre a második feladatban, arany, ezüst és bronz színekben pompázó főételt és desszertet várt a zsűri, pontosabban Fördős Zé, mert a Michelin-csillagos séfeket is beállította főzni a pultba, akik közös erővel dolgoztak a sport nagyágyúinak kedvére.

A desszertnél Norbi egy olyan receptúrát húzott elő a fejéből, amivel már többször is bizonyított a családnál. Ez azonban nem nyerte el Rácz Jenő tetszését, mi több, olyan megjegyzést tett, amivel alaposan megbántotta a fitneszgurut.

„Nekem ez azért esett sz*rul, mert ezzel az étellel otthon már tízszer a család világbajnokká avatott, már olimpiai aranyérem is volt ebből az ételből”

- mondta a műsorban Norbi, aki ezek után kénytelen volt máshogy felépíteni a desszertet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás