promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy rádiós bunkón beszólt Gordon Ramsay lányának, de választ nem tette zsebre
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gordon Ramsay lánya, Tilly Ramsay is igazi celeb lett Angliában, szóval néha céltáblává válik.

A világ egyik leghíresebb séfje a nagycsaládosok táborát erősíti, mivel Gordon Ramsaynek öt gyereke van. Szigorú séf, szigorú apa, de azért találkozhatunk a gyengéd oldalával is.

A tévés szakács lánya, Tilly Ramsay a Strictly Come Dancing című műsorban szerepel. Ez szinte teljesen ugyanaz, mint a TV2-őn futó Dancing With The Stars. Gordon lányának a partnere, a profi táncos Nikita Kuzmin mindig igyekszik a maximumot kihozni a partneréből.

Múltkor annyira jól szerepeltek az élő showban, hogy még a rendíthetetlen Gordon Ramsay is elsírta magát.

Közben az LBC London rádióadó egyik műsorvezetője, Steve Allen nem dobott hátast Tilly teljesítményétől, sőt, pufók kis izének nevezte Ramsay lányát, majd hozzátette, hogy valószínűleg a Michelin-csillagos szakács főztjétől ilyen kövér.

Tilly rögtön reagált a kritikákra Instagramon, amit több mint 500 ezer lájkkal díjaztak az emberek.

Az eset kapcsán végre Gordon Ramsay is megszólalt:

„Nagyon büszke voltam rá, amikor felállt és azt mondta: >>Ezt nem tűröm el<<. Még csak 19 éves, az ég szerelmére! A s*gge szétpukkad a melótól, miközben a Zoom egyetemre jár, és a legkülönlegesebb mozdulatokat tanulja Nikita Kuzmintól. Ez egy nagyon érzékeny téma, akár fiú vagy akár lány. Én is világéletemben küzdöttem a súlyommal. Folyamatosan edzenem kell, mivel egész nap eszünk, a nap 24 órájában étel körül vagyunk. Ha nem edzenénk, akkor 350-400 kiló lennénk, szóval minden elismerésem a lányomé”

- idézte a Blikk a Michelin-csillagos szakácsot.

Gordon Ramsay lányát a rajongók is megvédték, szóval Steve valószínűleg kétszer is meg fogja gondolni, hogy mit mondjon Tillyről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás