Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen krumplit kaphatsz, ha bunkó vagy a Mekis alkalmazottakkal

Ilyen krumplit kaphatsz, ha bunkó vagy a Mekis alkalmazottakkal

Gasztro & Tourism

Ilyen krumplit kaphatsz, ha bunkó vagy a Mekis alkalmazottakkal

Gasztro & Tourism

BTP 10:10

Van olyan vásárló, aki friss krumplit kér, és egy percen belül akarja, mert siet.

A McDonald’s rengeteg embert foglalkoztat, és a cég egyre kényesebb arra, ha valaki nem a száz százalékos minőségre törekszik. A világ legnagyobb étteremhálózata persze nem tudja elkerülni, hogy olykor valaki miatt ne kerüljön botrányba, aki nem úgy végzi a dolgát, ahogy kell.

Múltkor azért rúgtak ki egy alkalmazottat, mert a fagylaltra karamell helyett édes-savanyú öntetett rakott. Azt nem lehet tudni, hogy csak a videó kedvéért rakta össze az érdekes kombinációt, vagy tényleg bosszút akart állni egy vendégen, és így adta ki neki a desszertet.

Egy brit lány anno szintén titkokat árut el a Mekiről, de ezek nem voltak annyira merészek. Itt a lényeg az volt, hogy ha bunkók a vendégek, akkor direkt meg szokták váratni őket, de persze nem a végtelenségig. Őt kirúgni nem lehetett, mert már otthagyta a gyorséttermi üzlethálózatot.

Deandre Byars az egyik amerikai McDonald’s-ban dolgozik, és ő is egy kényes videót töltött fel a TikTok-ra.

„Amikor követeled a friss krumplit a Mekiben”

- írta a videóhoz, majd megmutatta, hogy ilyenkor mit is szokott kiadni az akadékoskodó vendégnek, aki friss krumplira vágyik, és valószínűleg azonnal akarja.

@dresav92

##Stop being rude

♬ original sound - DeeBo

Ahogy látni lehet, a dolgozó csak fogja, és a már kész sült krumplit átmelegíti az olajban. Valószínűleg már ti is futottatok bele ilyen krumpliba (nem feltétlenül a Mekiben), csak nem tudtatok róla, mivel a módszert azért sok helyen használják sunyiban.

Borítókép: Profimedia